Salut!

Ma numesc
Cristian Timar

misiunea mea este sa fac brandurile sa straluceasca

Despre noi

Faurim productie publicitara fiindca credem in puterea incredibila pe care decorul bine facut o are asupra tuturor celor care il vad.

In 2007 am confectionat prima caseta luminoasa cu led pentru un mic magazin de la parterul unui bloc. Dupa vreo doua luni, proprietarul magazinului a venit la noi sa ii refacem si rafturile din interior fiindca de cand si-a montat reclama luminoasa a atras din clientii celorlate 2 magazine vecine si vrea sa se extinda si sa redecoreze in acelasi timp. Atunci a fost momentul in care am hotarat sa ne dedicam exclusiv productiei publicitare si imbunatatirii imaginii clientilor nostri.

Si fiindca stim ce greu este sa te mentii intr-un mediu concurential am ales sa venim tot timpul cu lucruri noi pe care le propunem clientilor nostri. Asa am ajuns, in ultimii 5 ani, sa avem peste 150 de colaborari cu diferite firme de dimensiuni mici si medii.

Locul nostru

Multitudinea de proiecte si termenele foarte stranse, caracteristice mediului de afaceri al firmelor mici si mijlocii, ne-a invatat sa lucram ordonat, cu proceduri de lucru stabilite in scris, cu pasi clari de urmat. Seriozitatea noastra este cel mai bun vehicul de vanzari, clientii nostri ne recomanda mai departe. Respectul acesta pentru client vine din faptul ca ne place ceea ce facem, ne place sa facem brandurile sa straluceasca.

Asta e si deviza noastra:


FACEM BRANDURILE SA STRALUCEASCA.

CLIENTI MULTUMITI

INOVATII si PROIECTE ORIGINALE

LOCALITATI din tara si extern

LITRI DE VOPSEA pentru o lume mai frumoasa

Ne pricepem la

Productie 90%
Design 80%
Marketing 70%

Williamsburg cardigan Helvetica Banksy mustache quinoa. Roof party duis pariatur master cleanse, small batch Brooklyn trust fund forage raw denim church-key ennui. Ennui viral pour-over dolore typewriter messenger bag. Laboris farm-to-table Neutra gastropub.


Experienta

Tiger Amira
identitate, outdoor, semnalizare luminoasa

Benvenuti
identiatate, outdoor, semnalizare luminoasa

West Zebra
print

Sandu Trans
car branding, print

Agriro
car branding, mesh

Leofex
car branding, litere LED, totem

Ztech
decor vitrina, print outdoor

CSJBH 
print


Ce spun clientii nostri

530638_492835457416911_627315730_n-291x440

Kogayon sunt niste profesionisti. Magazinul meu arata complet schimbat de cand mi-au montat noua caseta luminoasa.

– George Budura
Antreprenor

imageResize

Am deschis o curatatorie chimica impreuna cu fratele meu acum un an. Azi avem trei locatii si ne gandim la extindere intr-un oras vecin. Multumim Cristian pentru brandingul complet al firmei noastre.

– Marin Bargau
Administrator Cleo Clin

0f1dd56

Imi place ca au gasit solutii pentru orice problema pe care le-am ridicat-o. Seful meu e multumit si Kogayon este gasit un partener pe termen lung pentru noi.

– Claudiu Chereches
Industrial Park

Interesati de o colaborare? Contactati-ne!