Branding auto

Decorarea autovehicolelor de firma este o practica raspandita peste tot in lume. Vehiculele branduite ajuta la crearea unei imagini puternice pentru companie.

"Kogayon Studio: Transformând Visul în Realitate pentru Autocarul Echipei Corvinul Hunedoara"

Noi, echipa de decoratori de la Kogayon Studio, am avut privilegiul și onoarea să fim partenerii într-un proiect extraordinar pentru echipa de fotbal Corvinul Hunedoara. Într-un efort unit, am transformat un simplu autocar într-o adevărată operă de artă pe roți, reprezentând cu mândrie spiritul și pasiunea acestui club iubit.

În doar trei zile, am pus la lucru imaginația și priceperea noastră pentru a da viață viziunii echipei Corvinul Hunedoara. Am creat un design care nu doar să decoreze, ci să inspire și să unească.

Fiecare detaliu, de la cele mai mici linii până la cele mai mari sigle, a fost realizat cu atenție și precizie pentru a reflecta identitatea și valorile echipei. Prin culorile vibrante și simbolurile încorporate, am adus la viață tradiția și mandria ce definesc echipa Corvinul Hunedoara.

Autocarul Corvinul Hunedoara nu este doar un mijloc de transport; este o călătorie în sine. Este o promisiune a dedicării față de excelent, o declarație a sprijinului neclintit pentru echipă și o invitație deschisă către suporteri să se alăture în călătoria noastră spre victorie.

Mulțumim echipei Corvinul Hunedoara pentru oportunitatea de a fi parte din această călătorie remarcabilă. Suntem mândri să fim alături de voi și suntem nerăbdători să vă vedem cum cuceriți terenurile de joc!

Corvinul-Hunedoara-Aiutocar-Colantare-Full-Kogazon-Studio-3
Corvinul-Hunedoara-Aiutocar-Colantare-Full-Kogazon-Studio-2
Corvinul-Hunedoara-Aiutocar-Colantare-Full-Kogazon-Studio-1
Corvinul-Hunedoara-Aiutocar-Colantare-Full-Kogazon-Studio-4
Corvinul-Hunedoara-Aiutocar-Colantare-Full-Kogazon-Studio-7

Decorari auto

Decorare auto Gazon sintetic. Productie publicitara Oradea kogayonstudio.ro

Fiecare proiect trebuie sa reflecte corect imaginea de brand. Alaturi de panourile outdoor, car brandingul este unul din cele mai eficiente metode de promovare.

IMG_2542_2
Decorare prelata si cabina tir. Productie publicitara Oradea kogayonstudio.ro.
EXECUTIE

Fiecare proiect trebuie sa reflecte corect imaginea de brand. Alaturi de panourile outdoor, car brandingul este unul din cele mai eficiente metode de promovare.